Be om pristilbud

Feirer 20 årsjubileum med oppkjøp

Flyttebyrået HMH Home Management feirer i år 20 år, og kjøper samtidig renholdsbyrået Homemaid. HMH Home Management med sine mørke biler med rød og gul logo har vært et kjent innslag på østlandsområdet i 20 år. Flyttebyrået utvider nå virksomheten og kjøper renholdsbyrået Homemaid AS.

-Vi er først og fremst et flyttebyrå, og skal fortsette med å rendyrke vårt DNA. Men vi har også tilbudt andre tjenester som mellomlagring og flyttevask de siste årene. Nå skal vi satse enda mer på sistnevnte ved at vi kjøper Homemaid som har spesialisert seg på flyttevask og visningsvask. Vi skal være flytteprosessens tryggeste totalleverandør forteller daglig leder i HMH Home Management AS, Hans-Martin Hallberg.

Homemaid har fem ansatte og tilbyr fotovask, flyttevask, visningsvask, hjemmevask og storrengjøring.

-Homemaid har mye til felles med vårt selskap. De har mye av den samme kulturen med topp kompetanse og sultne mennesker, og disse blir med videre for å utvikle HMH. Dessuten har Homemaid samarbeidet tett med eiendomsmeglere, akkurat som oss. Dette konseptet skal vi nå utvikle videre, og vår renholdsavdeling består nå av totalt 11 svært dyktige ressurser forteller Hallberg.

Mer enn dobling

HMH Home Management har også hatt en positiv utvikling, og har mer enn doblet sin omsetning de siste årene. I år sikter selskapet mot en omsetning på drøyt 17 millioner kroner.

-Vi har mer å gjøre enn noen gang. I år håper vi å utføre mer enn 1500 flytte- og vaskeoppdrag, og da er det også på tide å gjøre vårt første oppkjøp. Vi investerer nå mye i å bli den prefererte og mest pålitelige aktøren i markedet også på vasketjenester i forbindelse med flytting, avslutter Hans-Martin Hallberg.

For mer informasjon:

Hans-Martin Hallberg
Tlf.: 98 21 50 51
www.hmh.no

Følg oss på sosiale medier:
www.facebook.com/hmhhome

Bakgrunnsinfo:

HMH HOME MANAGEMENT AS ble startet i 1999, og har dermed levert tjenester som flytting, flyttevask og mellomlagring til private og bedrifter i mere enn 20 år. Selskapet har som formål å levere markedets beste kvalitet, å være bransjens mest etterrettelige aktør, og å bidra til å løfte bransjens omdømme på generelt grunnlag. Å synliggjøre og tydeliggjøre bransjens viktighet og rolle i verdikjeden for alle som skal bytte bolig – og dermed alle aktører som er involvert i en slik prosess fra før – har alltid vært et viktig fokusområde. HMH ønsker å være den prefererte samarbeidspartner for alle bedrifter som leverer tjenester og produkter fra tilstøtende bransjer.

Selskapet er fundamentert på følgende kjerneverdier: Pålitelighet, punktlighet, effektivitet og forutsigbarhet.

29.10.2019

Kontakt oss

Kontakt oss

Vi hører gjerne fra deg uansett hva du måtte lure på! Fyll ut skjemaet og beskriv kort hva det gjelder, om du ønsker mer informasjon om noen av våre tjenester, et uforpliktende tilbud – eller rett og slett litt ris eller ros? Det meste mottas med takk!

  Kontaktinformasjon

  HMH HOME MANAGEMENT AS
  Kirkeveien 59,
  1363 Høvik

   

  Oslo: +47 22 88 11 89
  Trondheim: +47 73 92 11 89
  Bergen: +47 55 22 11 89

   

  E-post: hmh@hmhcargo.no