Be om pristilbud

Boligstyling

En konsultasjon gir deg en kvalifisert og detaljert gjennomgang av din bolig før den skal selges. Vi utarbeider en unik og omfattende rapport som forklarer i detalj hvilke tiltak våre stylister mener vil kunne heve inntrykket av din bolig ifm. fotografering, annonsering og visning. Rapporten forklarer hva som kan gjøre den mere attraktiv i markedet, og kanskje til og med bidra til raskere omsetningstid. Våre erfarne boligkonsulenter hjelper deg gjerne med å møblere og dekorere salgsobjektet med det formål å heve salgssummen, og gjøre det lettere å skille seg ut i boligmarkedet. Vi gir deg dessuten en grundig oppfølging hva gjelder styling og innbo gjennom hele salgsprosessen, og bidrar i forbindelse med innkjøp og forberedelse til visning om du ønsker det. Vi vil stå ved din side fra start til slutt.

Etter en detaljert gjennomgang av din bolig får du tilsendt vår boligrapport. Deretter tilbyr vi deg gjerne en delstyling eller en fullstyling om du ønsker det. Våre stylister er spesialister på å få din bolig til å fremstå så smakfull og salgsvennlig som mulig, og tilpasser stylingen eksakt til den boligen du skal selge. Ordinær, eksklusiv eller skandinavisk stil – eller noe helt annet.

Interiørkonsultasjon inntil 90 kvadratmeter: Kr. 2.499,-
Interiørkonsultasjon over 90 kvadratmeter: Kr. 2.999,-

Delstyling: Fra kr. 9.000,-

Fullstyling 2-roms: Fra kr. 18.000,-
Fullstyling 3-roms: Fra kr. 24.000,-
Fullstyling 4-roms: Fra kr. 26.500,-
Fullstyling større objekter: Fra kr. 28.000,-

Alle priser inkluderer mva. og fire ukers leie av styling. Priser vil variere etter antall kvadratmeter, aomfanget av stylingen, og antall møbler som benyttes i forbindelse med stylingen. Enhver kunde mottar et skreddersydd og uforpliktende pristilbud etter vår interiørkonsultasjon.

Kontakt oss

Kontakt oss

Vi hører gjerne fra deg uansett hva du måtte lure på! Fyll ut skjemaet og beskriv kort hva det gjelder, om du ønsker mer informasjon om noen av våre tjenester, et uforpliktende tilbud – eller rett og slett litt ris eller ros? Det meste mottas med takk!

  Kontaktinformasjon

  HMH HOME MANAGEMENT AS
  Kirkeveien 59,
  1363 Høvik

   

  Oslo: +47 22 88 11 89
  Trondheim: +47 73 92 11 89
  Bergen: +47 55 22 11 89

   

  E-post: hmh@hmhcargo.no