Be om pristilbud

Flyttebyrå

Vi et flyttebyrå som utfører alle typer flytting, også pianoflytting, møbelflytting og liknende.
Vi stiller med alle forsikringer som er tilgjengelige og relevante for din sikkerhet og vår leveranse.

Fra nedpakking av dine kjære eiendeler, trygg transport av flyttegodset, og utpakking fra flytteeskene i deres nye bolig. Våre serviceinnstilte medarbeidere arbeider raskt og effektivt til konkurransedyktige priser.

Vi har primært flyttebyrå kunder på flytting i Oslo, men også store deler av Østlandsområdet. Vi har kapasitet og erfaring til å ta oss av flytting over hele landet og sentrale deler av Europa.
Så nøl ikke med å ta kontakt, vi elsker store utfordringer!

Kvalitet

Uansett flyttebehov – vi tilpasser oss deg
.
Våre flyttemannskaper jobber alltid i team. Hvert oppdrag vil bli tildelt en teamleder, samt kjøretøy og hjelpemidler spesielt tilpasset ditt behov. Alle våre mannskaper fremstår til enhver tid representative, og er uniformerte.

Service

Flytting blir en hyggelig opplevelse
.
Du får den service du fortjener. Vi garanterer deg en rask nedpakking og bæring, effektiv transport hvor sikkerhet kommer i høysetet, og et dedikert mannskap som alltid har smilet på lur.

Effektivitet

Rask og seriøs behandling er en selvfølge.

Vi møter deg på avtalt tidspunkt. Vi er spesielt tilpasset bybildet med våre mindre enheter og raske menn. Det betyr at vi i større grad unngår problematikk med trafikk og parkering.

Trygghet

Ditt gods er forsikret i våre hender.

Effektiviteten går aldri på bekostning av sikkerhet. Våre medarbeidere er alle erfarne bilister og flyttekonsulenter som alltid tenker sikkerhet. Vi vil at du skal føle deg trygg når du overlater dine eiendeler til oss.

Gunstige priser

Velger du oss garanterer vi deg konkurransedyktige priser.
 Vi stiller strenge krav til oss selv med hensyn til kvalitet, service og pris.

Kontakt oss for å be om et uforpliktende tilbud da vel!

Kontakt oss

Kontakt oss

Vi hører gjerne fra deg uansett hva du måtte lure på! Fyll ut skjemaet og beskriv kort hva det gjelder, om du ønsker mer informasjon om noen av våre tjenester, et uforpliktende tilbud – eller rett og slett litt ris eller ros? Det meste mottas med takk!

  Kontaktinformasjon

  HMH HOME MANAGEMENT AS
  Kirkeveien 59,
  1363 Høvik

   

  Oslo: +47 22 88 11 89
  Trondheim: +47 73 92 11 89
  Bergen: +47 55 22 11 89

   

  E-post: hmh@hmhcargo.no