Be om pristilbud

Flyttevask

Vi gir deg en total vask av boligen med overtagelsesgaranti der alle vaskbare flater rengjøres.

Når du endelig har kommet inn i ny bolig, er det ikke spesielt fristende å tenke på å skulle vaske ut der du flyttet fra. Overlat det til oss, så får du dyktige, pålitelige medarbeidere som utfører arbeidet profesjonelt.

HMH står for egnede kjemikalier og utstyr. Her rengjøres eksempelvis dører, tak, vegger, skap (ut/innvendig), eventuelt hvitevarer, peis og lignende.

Vi lever av fornøyde kunder, og derfor gir vi alt for at du skal være fornøyd med våre tjenester. Er du som kjøper eller selger likevel ikke fornøyd med renholdet som er gjort i boligen, kontakter du oss og vi kan garantere at vi utfører arbeidet på nytt uten ekstra kostnad.

Visningsvask

I tillegg til flyttevask i Oslo og Bergen, tilbyr vi også visningsvask. Dette er et populært produkt for å klargjøre boligen for salg. Visningsvasken er mindre omfattende enn en flyttevask, og du bestemmer selv hva du ønsker rengjort før visning.

Vi hører gjerne fra deg om du har spørsmål om vask av din bolig eller om du ønsker å be om et uforpliktende tilbud.

Kontakt oss

Kontakt oss

Vi hører gjerne fra deg uansett hva du måtte lure på! Fyll ut skjemaet og beskriv kort hva det gjelder, om du ønsker mer informasjon om noen av våre tjenester, et uforpliktende tilbud – eller rett og slett litt ris eller ros? Det meste mottas med takk!

  Kontaktinformasjon

  HMH HOME MANAGEMENT AS
  Kirkeveien 59,
  1363 Høvik

   

  Oslo: +47 22 88 11 89
  Trondheim: +47 73 92 11 89
  Bergen: +47 55 22 11 89

   

  E-post: hmh@hmhcargo.no